Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u altijd een bevestigings-email in uw email inbox. In deze bevestiging staat uw factuurnummer, afleveradres met daarbij een opsomming van de door u bestelde artikelen.

Wij raden elke klant aan om na het plaatsen van de bestelling, altijd de gegevens na te kijken of alles correct doorgekomen is. Op werkdagen voor 16:00 zullen zal uw bestelling dezelfde dag nog worden verzonden volgens het onderstaande schema van PostNL.

Heeft u een sieraad met gravure besteld dan wordt deze deze dezelfde dag nog gegraveerd en verzonden wanneer u voor 12 uur besteld heeft.

PostNL geeft aan dat de bestelling 1-2 werkdagen onderweg is., u ontvangt van ons altijd een tracking code in uw opgegeven email. Mocht een artikel door omstandigheden toch niet op voorraad zijn dan ontvangt u een email met de mogelijkheden van de klantenservice.

De status in het beheerpaneel veranderd NIET na verzending. Status blijft: Betaling aanvaard. Wilt u de huidige status weten? Neemt u dan contact op met de klantenservice.

Vaste lage verzendkosten

Verzendkosten bestaan bij ons uit de materialen die we gebruiken om uw artikel veilig te verzenden, de post ophaalservice en de postzegel kosten. Mede door ons grote verzendvolume, kunnen wij u sinds kort een lagere prijs aanbieden!

Pakketverzending Nederland: €3,50 
Pakketverzending Buitenland: €5,95

Gratis verzending bij besteding van boven de €50,00

Wanneer u uw bestelling niet binnen één week na bestelling heeft ontvangen, moet u contact met ons opnemen en zullen wij contact opnemen met PostNL.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password