Ketting met naam

Zittend in de zon, schittert op een subtiele manier een ketting om je hals met hierop een sierlijke gravure te lezen van je naam. Dat zijn de persoonlijke naam kettingen van Madewithlove.nl. Wij hebben vele verschillende hangers/bedels waarbij er (door ons) per sieraad gekeken wordt of hierop een dun handgeschreven handschrift mooi is, of juist een stoer rustiek lettertype. Elk lettertype past het mooiste in combinatie met de hanger en de ketting. Mocht je los van onze handschriften een eigen wens hebben? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen en kijken we naar de mogelijkheden!

Ketting met naam

Toenemend in populariteit

Je ziet het in het steeds vaker terug komen. In mode magazines, op tv en bij vrienden. Een sieraad met hierop een persoonlijke touche. Denk hierbij aan een naam, een letter, datum of een persoonlijke betekenis. Wij van Madewithlove zorgen elke maand voor nieuwe sieraden, wij houden dan ook alle mode en stijl trends nauwlettend in de gaten.

Enkele populaire ideeën:

  • Naam van jezelf in een handgeschreven handschrift.
  • Naam van een overleden persoon of huisdier.
  • Naam van een pasgeboren kindje met daarbij de geboortedatum.
  • Romeinse letters op een ketting, die staan voor een speciaal moment.Herinneringen voor altijd

Soms moet je afscheid nemen van een dierbare. Dit kan een familielid, huisdier of een vriend / vriendin zijn. Om de gene die wij missen bij ons te dragen, is het mogelijk om de naam te laten graveren op een ketting. Een persoonlijke gravure waardoor die gene altijd dicht bij je is, waar je ook gaat of staat.

Uniek voor Moederdag

Vind je het elk jaar weer moeilijk om te bedenken wat je, je moeder cadeau geeft voor Moederdag? Kies dan voor een ketting met hierin haar naam of de tekst mama gegraveerd. Een teken van liefde met daarbij dat ze je cadeau altijd bij zich zal dragen.

Een ander persoonlijk cadeau is een ketting met letters. Alle letters van de kinderen (of kleinkinderen). En wordt er een nieuw kindje geboren? Dan kan er later altijd een letter toegevoegd worden!

Omdat je bij ons altijd een sieradendoosje cadeau krijgt bij elk sieraad, is het gene wat je koopt direct helemaal af en klaar om te geven!

Er zijn 18 producten.

Item 1-18 van 18 in totaal item(s)

Actieve filters

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password