Ketting

Dames ketting Meisjes ketting Ketting met gravering Ketting met naam Ketting met foto Ketting met letter Ketting met vingerafdruk Ketting met geboortesteen Ketting met zirkoniauitlegGepersonaliseerde kettingen

Bij Madewithlove.nl zijn gepersonaliseerde geschenken onze passie. Wie de gene is, wat de gelegenheid ook is, wij verkopen unieke sieraden waar iedereen weg van zal zijn. Zowel als cadeau of als verwen moment aan jezelf, mensen zullen direct naar de hals kijken om te zien wat voor een prachtige ketting je draagt.

Ketting sieraad

Met onze brede en gevarieerde collectie willen wij alle klanten op de meest gave ideeën brengen. Soms een ketting met letter (mooi subtiel), maar kan een ketting met een naam of een tekst een volledig verhaal vertellen.

Zo hebben wij bijvoorbeeld sinds kort een ketting waarbij één zijde een naam te lezen is, met aan de achterzijde een kleine warme tekst. Deze tekst graveren wij precies zoals je dit zelf wilt, alles om een cadeau extra uniek en persoonlijk te maken.

Omdat onze geliefde klanten in de meeste gevallen een gepersonaliseerd cadeau kopen, is het wel zo fijn als de gene die het cadeau ontvangt, de ketting direct om kan doen! Dat is dan ook de reden dat wij bij al onze hangers een hoogwaardige ketting leveren. Zo is het een uniek en compleet cadeau.

Alles voor een glimlach

Ben je op zoek naar een cadeau wat een betoverende glimlach bezorgt? Kies dan voor een persoonlijke gravure van Madewithlove.nl Elke gravure maken wij persoonlijk en zorgen wij voor het beste resultaat. Wij graveren niet zomaar een tekst.. wij bekijken verschillende groottes en posities om er zeker van te zijn dat het helemaal goed is.Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password